top of page

RECENCIES

HET PAROOL 
Met een kamerversie van de Broadwaymusical Little Women sluit DeLaMar West op 8 januari de deuren. Dat is meer dan jammer, want de dependance van de grote broer aan de Marnixstraat was precies bedoeld voor dit soort kleinschalige teasers.

I LOVE THEATER ★★★★★

De kracht van de voorstelling ligt zonder twijfel in het meesterlijke samenspel van de hoofdrolspeelsters Michelle van de Ven, Lisanne Veeneman, Sem Gerritsma en Natalie Salek. Hun uitmuntende zang en acteerwerk tillen de voorstelling naar grote hoogten.

MUSICALSITES  ★★★★★

Little Women geeft het perfecte kerstgevoel. Het spel van de gehele cast is bruisend, speels, ontroerend maar ook luchtig en samen zorgt men ervoor dat je alle emoties op exact de goede manier bij je binnenkomen, waarbij humor, maar ook ontroering en liefde centraal staan in deze musical die juist in deze kersttijd perfect tot haar recht komt.

THEATERPARADIJS ★★★★★
Op het moment dat ze aangeven te moeten sluiten, komen ze met een knaller van een productie, uitverkocht en bewijzend dat er wel degelijk publiek is voor dit soort kleinschalige producties. Little Women is een hoogwaardige en prachtige voorstelling. Een klassiek verhaal, die de tijdsgeest aan de ene kant mooi schetst en aan de andere kant toch eigentijds aanvoelt.

MUSICALWORLD  ★★★★
Schaamteloos traditionele musical weet te verrassen. Een musical die nergens grenzen overschrijdt, maar wel onze verwachtingen overtreft. Met absoluut de mooiste sterfscène in jaren.   
Michelle van de Ven zet een prachtige Jo neer en zij had als onverstoorbare initiatiefneemster makkelijk alle lampen op zichzelf gericht kunnen houden, maar zij geeft de andere acteurs alle ruimte en eer.

THEATERKRANT 
Regisseur Bruun Kuijt kiest voor een kleinschalige, intieme setting, met weinig toeters en bellen. Deze minimale keuzes werpen hun vruchten af: er komt fijn veel focus te liggen op ieders individuele toevoeging aan het geheel, zowel in muziek als spel en zang. Zo voorkomt Little Women dat de invoelbaarheid van het verhaal verloren gaat. 

MUSICALNIEUWS 
Ademloos genieten van een indrukwekkende Little Women. Het is een heerlijk verhaal met een ijzersterke cast. De vier dames zijn samen een plaatje. Hun liefde voor elkaar spat ervan af en hun samenzang klinkt prachtig.

MUSICALVIBES 
Little Women is een fantastisch waardevolle traktatie. Duurde de voorstelling maar langer, hadden we maar meer liedjes mogen horen, nog meer mogen lachen en huilen. Deze musical bevat zo veel emoties en intimiteit dat het moeilijk is los te laten en dat er een einde aan moet komen.
 

bottom of page