top of page

Voorzitter

Sterre Bours

Penningmeester

Marjolein Schoofs

Secretaris

Aida Visser

BESTUUR

VISIE

Stichting Paper Kite Productions heeft als doel het realiseren van theaterproducties met een maatschappijkritisch thema, waarin jonge talenten zich naast gevestigde professionals kunnen ontwikkelen.  
Er wordt gekozen voor producties die door grotere partijen niet worden gemaakt. In tijden van teruglopende theaterbezoekers vinden wij als stichting het belangrijk om generaties samen te brengen, het theaterpubliek te vergroten en tevens nieuw publiek aan te boren. Door het kiezen van minder 'veilige' titels beoogt de stichting verbreding in het musical landschap te creëren.

MISSIE

Het stimuleren van emancipatie
Het produceren van repertoire met emancipatie als centraal thema. Hiermee jonge vrouwen te inspireren door het presenteren van meer sterke, vrouwelijke personages in de hoofdrol. Vrouwen met doelen, ambities en dromen en niet louter als “love interest” van de man.


Het bieden van een kweekvijver

Het creëren van kansen voor jonge talenten door hen in het werkveld op te leiden middels een meester – gezel concept. Met dit concept nemen experts de talenten en beginners onder hun vleugels en dragen hun kennis over. Dit betreft zowel de cast als creatives. Op deze manier kan de ervaren generatie de jonge generatie inspireren, maar blijft de voorstelling ook van hoge kwaliteit.

Contact

Stichting Paper Kite Productions
RSIN: 865093866

Maria Stuartplein 636 

2995 BW  's-Gravenhage

info@paperkiteproductions.nl

BELEIDSPLAN

Hoofdlijn
Stichting Paper Kite Productions heeft als doel (theater)producties te produceren en/of initiëren van, waarbij jong, divers talent in cast en creatives worden aangemoedigd en gestimuleerd.

Toekomstig project

Paper Kite Productions brengt in december 2023 en Januari 2024 de voorstelling Little Women naar het DelaMar-west in Amsterdam. Het is de eerste productie geproduceerd door de stichting.

FINANCIËN

Opbouw

De financiering voor deze producties wordt geworven door middel van:

  • Het aanvragen van subsidies

  • Het ontvangen van donaties

  • Crowdfunding

  • Kaartverkoop

  • Donaties van potentiële partners


Beloningsbeleid

Conform Artikel 7.5 in de de statuten van Stichting Paper Kite Productions kan geen beloning worden toegekend aan de bestuurders van de stichting. Kosten worden aan de bestuurders op vertoon van de bewijsstukken vergoedt. 

bottom of page